Johanna Kindlund

Johanna Kindlund

Chef, Tekniskt Centrum – Sverige

Hej Johanna! Vad innebär Chef, Tekniskt Centrum? — Min grupp består av KMA-ansvarig, digitaliseringsansvarig, projektingenjörer inköp och konstruktörer, så jag ansvarar för dessa centrala delar inom LC. Vi har sett flera fördelar med att ha denna kompetens "in-house". 

Vad var det som gjorde att du valde att börja här i maj 2020? — Först och främst jobbet. Kul med en nyinrättad tjänst där ramarna inte är fastlagda utan jag har möjlighet att påverka mycket själv. Både utifrån jobbet som chef för tekniskt centrum och på ett mer företagsövergripande plan i ledningsgruppen. Jag ville jobba med projekt där det är kortare tid från start till mål, eftersom det blir mer konkret vad man åstadkommer. LC är inte helt nytt för mig, vi hade faktiskt en kontakt för ca två år sedan men jag var inte redo att byta jobb då.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete? — Jag motiveras av att bygga ett team där vi arbetar tillsammans för att lösa olika problem och ro i land våra projekt. Vi är flera olika discipliner som samarbetar för att optimera vår produkt på bästa sätt. Att se andra växa och utvecklas är något som jag verkligen uppskattar och motiveras av.

Vad är det roligaste med Logistic Contractor? — Under de senaste 15 åren har jag varit ansvarig för anläggningsprojekt, broar och vägar. Jag ser nu fram emot att lära mig en ny produkt och att bygga ovan mark. Jag hoppas på att kunna bidra med min kompetens inom mark- och grundläggningsarbeten i organisationen. Ser också fram emot att jobba på ett mindre bolag med alla dess fördelar.  

Vad gör du helst på fritiden? — Ett stort intresse jag har är att spela padel, det gör jag ganska mycket. Därutöver umgås jag med min dotter och uppskattar närheten till havet.

johanna.kindlund@lc.se

031-3846366

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Logistic Contractor?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor