Fredrik Jagersjö

Fredrik Jagersjö

Affärsutvecklingschef – Sverige

Hej Fredrik! Vad gör ni på affärsutveckling?  — Vi är ansiktet utåt mot marknaden. Det dagliga arbetet handlar såväl om att hitta nya kunder som att underhålla de befintliga och såklart i slutändan nå fram till ett avtal.

Vad har du själv för bakgrund?

Jag är utbildad logistikingenjör och började min karriär på DHL. Jag fick därefter en möjlighet att ta klivet in i fastighetsbranschen, vilket är en fantastiskt rolig bransch där jag haft lite olika roller för att nu ha landat på utvecklings- och byggsidan.   

Vad är det som gör Logistic Contractor unikt? — Vi är specialiserade på utveckling och byggnation av industri-och logistikanläggningar och har oerhört hög kompetens inom väggarna. En relativt tajt organisation med hög kompetens gör att vi är väldigt snabbfotade samtidigt som vi kan bibehålla en hög kvalitet.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete?  — Först och främst är det själva affären som driver och motiverar mig, men jag trivs otroligt bra med både bolaget och kollegorna vilket är extremt viktigt för att hålla motivationen uppe.  

Vad är det roligaste med Logistic Contractor? — Det höga tempot och entreprenörsandan som finns i bolaget. Logistic Contractor är dessutom ett starkt varumärke i fastighetsbranschen varför det är extra roligt att få representera bolaget.

fredrik.jagersjo@lc.se

031-762 29 28

Jobbar du redan på Logistic Contractor?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor