Mani Hemmaty

Mani Hemmaty

Operations Manager, NO/DK/FI – Sweden

Hej Mani! Vad gör en Operations Manager för NO/DK/FI? — Jag arbetar tillsammans med VD med att etablera oss i Norge, Danmark och Finland. Vårt fokus är att rekrytera och skapa lokala organisationer som kan bedriva våra projekt utomlands och samtidigt utveckla vår kunskap inom respektive marknadsområde. Vidare är det mitt ansvar att våra projektgrupper bedriver projekten på bästa möjliga sätt.

Hur ser din bakgrund ut inom företaget? — Jag började 2008 och har varit med på resan att gå från ett bolag med 5-10 anställda till idag då vi är närmare 60. Jag har arbetet med allt från inköp, kalkyl, projektering, platsledning och projektledning. Dessa erfarenheter tillsammans med att ha varit med när bolaget har växt mycket, gör att jag trivs bra och är bekväm i min nuvarande roll där jag ska få LC att göra samma resa i övriga nordiska länder.

Vad är det som gör Logistic Contractor unikt? — Vår styrka har alltid varit att vi är en grupp med stor mångfald där medarbetare från olika bakgrund presterar bra tillsammans. Denna dynamik tillsammans med stor kunskap om vår produkt gör oss väldigt konkurrenskraftiga, samt att beställare och underentreprenörer vill jobba med oss.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete? — Att utvecklas och vara med och bidra till att andra medarbetare utvecklas. Göra goda affärer, ett fint projekt och en nöjd kund är också väldigt motiverande.

Vad är det roligaste med Logistic Contractors utlandssatsning? — Att ta de kunskaper och erfarenheter som vi har och applicera det i andra länder där förutsättningarna inte är samma. Det är väldigt lärorikt och utmanande då det nästan dagligen uppstår problem som man måste lösa. 

mani.hemmaty@lc.se

+46 732 03 48 42

Already working at Logistic Contractor?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor