Martin Häller

Martin Häller

Operativ chef – Sverige

Hej Martin! 

Vad gör en Operativ chef på Logistic Contractor? — Jag ansvarar för den operativa delen av företaget, dvs våra byggprojekt och de som arbetar med dem. Det blir mycket planering och personalfrågor men även i viss mån projektrelaterade uppgifter.

Vad är det som gör Logistic Contractor unikt? — Vi är kompetenta och trygga i vår produkt. Vi har korta beslutsvägar och tar rationella beslut vilket gör oss snabba och kostnadseffektiva.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete?  — Att få ut maximalt av våra medarbetare och projektgrupper så de kan leverera ett så bra produkt som möjligt enligt överenskomna avtal. 

Vad är det roligaste med Logistic Contractor? — Det är ett positivt och växande företag med många unga och drivna medarbetare. För egen del har jag getts möjlighet att utvecklas i olika roller, så som projekteringsledare, projektchef, projekteringschef och nu som operativ chef. 

Vad gör du helst på fritiden? — Umgås med min sambo, dotter och nära vänner. Spelar golf, paddel, innebandy eller annan bollsport.

martin.haller@lc.se

+46 702 35 65 98

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Logistic Contractor?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor