Hej Benn! Vad gör en VD på Logistic Contractor? — Jag är med i Wästbygg Gruppens koncernledning och i LCs ledningsgrupp. Jag arbetar med utveckling som är en mina hjärtefrågor, bl a hur skall vi se ut om 2-3 år, vilka personer/befattningar som saknas hos oss idag, hur marknaden ser ut för logistikanläggningar framåt, vilka alternativa verksamheter som vi skulle kunna bygga i/utveckla, hur bolaget kan bli effektivare, samt om vi kan bygga bort icke-utvecklande arbeten med hjälp av digitalisering.

Vad var det som gjorde att du valde att börja här 2015? — Jag blev headhuntad och fick en mycket bra bild att företaget, det var mycket som stämde med mina värderingar och drivkrafter. Exempelvis personalpolitiken som innebär respekt för individen och att individens utveckling uppmuntras. Jag kände från början att jag kommer att göra skillnad här.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete? — Att se hur bolaget och personalen utvecklas, tar nya steg och att vi tjänar pengar.

Vad är det roligaste med Logistic Contractor? — Ett fantastiskt roligt gäng där man växlar mellan att skoja friskt och vilja prestera och göra affärer. Att vi lyckats växa som företag och behålla det lilla bolagets dynamik. Att vi är så många olika nationaliteter som verkar tillsammans på ett mycket bra sätt.

Vad gör du helst på fritiden? — Jag tycker om att träna på gym, vandra längre sträckor, uppleva nya miljöer, umgås med familj och vänner, läsa böcker.

benn.karlberg@lc.se

031-762 29 50

I’m hiring

Already working at Logistic Contractor?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor