Anders Nilsson

Anders Nilsson

Vice VD – Sweden

Hej Anders! Du har varit i Logistic Contractor sedan start, vad är det roligaste med jobbet?  — Att vara en av nyckelpersonerna i ett bolag som sedan start har levererat ekonomiskt resultat i toppklass. Att jobba i ett bolag med korta beslutsvägar och ett icke-hierarkiskt arbetssätt.

Vilka är dina ansvarsområden som vVD, kort? För stunden så tar vårt största projekt Northvolt i Skellefteå en hel del av min tid. Jag är ytterst ansvarig för att koordinera LCs arbete där, vilket inte alltid är så lätt i ett stort och föränderligt projekt. Utöver detta så är det rekrytering, entreprenadjuridik, ekonomi, KMA och eftermarknad som ligger inom mitt ansvar.

Vad är det som gör Logistic Contractor unikt? — Personalens fokusering och engagemang i det vi håller på med. Vi är fortfarande relativt få medarbetare som jobbar mitt i kärnverksamheten, som är att utveckla och bygga logistik- och industribyggnader på smartaste sätt.

Vad motiverar dig i ditt dagliga arbete?  — Variationen, den ena dagen är inte den andra lik. Känslan av att kunna medverka i att utveckla bolaget och personalen. Även om vi fungerar bra idag, finns det alltid mycket kvar att utveckla.

Vad gör du helst på fritiden? — På helgerna är jag i sommarstugan och snickrar på tillbygget. Sommartid försöker vi komma ut med båten så fort vädret tillåter.

anders.nilsson@lc.se

031-762 29 21

Already working at Logistic Contractor?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor