Välkommen till oss!

Scroll to content

Vad kul att du har hittat hit! Vill du vara med när vi bygger STORT? Vi på Logistic Contractor har byggt mer än 1,5 miljoner kvadratmeter logistik- och industriyta så vi vill påstå att ingen kan slå oss på fingrarna när det gäller stora byggnader. Vi utvecklar och bygger i hela Norden.

Här kan du  kolla runt bland våra lediga tjänster och lära känna några av våra medarbetare lite bättre.Vi blir bättre tillsammans

Våra medarbetare lyfter ofta fram att man har kul på jobbet och vi strävar efter att ha en trevlig och hjälpsam kultur. Vi tror att vi blir bättre och når längre om vi alla hjälps åt. För oss är det självklart att om det går bra för koncernen så går det bra även förmedarbetarna. Därför har vi sedan flera år tillbaka ett vinstdelningssystem som innebär att du som medarbetare får en del av den vinst som koncernen gör.

Lika villkor

Vi jobbar för att vara en inkluderande arbetsplats och motverka alla former av diskriminering. Till exempel utbildar vi våra rekryterande chefer i kompetensbaserad rekrytering. Det innebär att rekryteringsprocessen blir mer fördomsfri. Vi har också satt upp tydliga mål inom jämställdhet samt haft en likabehandlingsturné där nästan samtliga medarbetare deltog i en workshop där vi diskuterade hur vi behåller en inkluderande kultur inom koncernen.

Träna med Team W

I vår idrottsförening Team W tränar vi tillsammans och deltar i olika motionslopp, var och en efter egna förutsättningar. Men man behöver inte tävla för att ha glädje av Team W. Genom att peppa varandra ökar sammanhållningen och sammanhållning – det gillar vi!

Hittar du ingen tjänst som passar ditt cv? Connecta med oss så hör vi av oss via e-post när det dyker upp nåt vi tror skulle passa dig.

Sofierogatan 3B
412 51 Göteborg Vägbeskrivning 031-733 23 00 Se sida

Helsinki

00100 Helsinki Vägbeskrivning Se sida

København

1550 Copenhagen Vägbeskrivning Se sida

Oslo

0184 Oslo Vägbeskrivning Se sida

En del av Wästbygg Gruppen

Logistic Contractor ingår i Wästbygg Gruppen. Tillsammans i koncernen utvecklar och bygger vi både industri- och logistikfastigheter, kommersiellt och bostäder. Vill du kika på vilka möjligheter som finns inom våra andra bolag? 

Wästbygg karriärsida

Jobbar du redan på Logistic Contractor?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor